Hipoterapia

18 iulie 2022

Cursului de Terapie cu Ajutorul Calului 2022: Despre Cai și Hipoterapie

Asociația de Terapii Suportive "Hipoterapia" revine și în acest an cu un curs specializat în Terapie cu Ajutorul Calului, oferind participanților oportunitatea de a învăța abilități avansate de gestionare a cailor de terapie și de intervenție terapeutică în lucrul cu copiii cu dizabilități. Descoperă cum această formă de terapie unică, bazată pe relația specială dintre om și cal, poate sprijini dezvoltarea fizică, emoțională și cognitivă a copiilor cu nevoi speciale. Prin intermediul acestui curs, vei obține cunoștințe și tehnici practice necesare pentru a oferi sprijin și îngrijire personalizată copiilor cu dizabilități, deschizând astfel noi perspective terapeutice într-un mediu sigur și stimulant.

Aspecte după primul modul al Cursului de Terapie cu Ajutorul Calului:

 
Mulțumim participantilor pentru interesul acordat, pentru răbdare si implicare!
Mulțumim lui Denis Stefan pentru ca si anul acesta ne-a transmis informații, metode si modalitati de abordare a dresajului natural, atât de eficient si important in pregătirea cailor de terapie!
Speram ca toate informațiile primite in aceste trei zile sa fie de folos tuturor in munca alături de aceste nobile ființe pentru si înspre binele copiilor!
 
 
 

Urmărește-ne

© 2022 hipoterapia.ro